tisdag 28 juli 2009

ja, min semester började med att flip försvann.
på fredagen skulle malin ha födelsedagskalas och innan jag skulle till henne skulle jag först till vannie och kolla på hennes nya lägenhet. och eftersom vannie är hundallergiker så frågade jag malin om hon kunde möta upp mig för att ta flip så länge, och det var inga problem.
när jag var hos vannie och hon höll på att färga mitt hår, så ringde malin och sa att flip hade blivit skiträdd när han råkade stöta till ett löst kompostgaller, och panikslaget kravlat sig över hennes staket. :(
vi letade i timmar på fredagen, ännu fler timmar på lördagen och likadant på söndagen. vi tapetserade högdalen, rågsved och hagsätra med lappar om min försvunna hund med bild och telefonnummer, men inte ett enda tips hade vi fått in. förrän på söndag eftermiddag. då ringde en kvinna och sa att hon trodde hon hade sett min hund sitta på ett berg på en väg i rågsved. vi åkte dit med ilfart, och mycket riktigt var det flip i skogen där. det tog oss kanske 1½ timma att få in honom. men tillslut kom han fram frivilligt till mig.. det var så mäktigt. snutten :')
med tusen fästingar, lite småsår här och där och blod i urinen så mår han efter omständigheterna bra. satt hos veterinären i 5½ timma igår och ingenting allvarligt hade hänt.
nu ligger han här på landet, på golvet och sover som en stock. är så jävla glad att ha honom tillbaka, det har verkligen varit en helveteshelg. nu kan vi äntligen börja njuta av semestern. vi stannar här på torö till torsdag och sen på fredag morgon åker vi upp till järvsö till fredriks mormor. hemma igen på måndagen.

jag behöver lugn. och ro.
hoppas alla andra får en fin vecka.
<3

måndag 13 juli 2009

så jävla mysig sommardänga.
brutalez!
<3



mj rip



sitter och tittar på michael jacksons minnesceremoni ifrån staples center i los angeles och gråter lite.
älskade michael..

vädret i sverige skapade precis en regnbåge för dig ska du veta.
jag älskar dig.
rest in peace.