whats cooler than being cool?

idag var jag hos en homeopat, pågrund av mina utslag och klådan osv.
jag har nämligen gett upp, halvt som halvt. i say no till kortisonsalvor, allergitabletter och andra idioti-läkemedel som läkarna skriver ut till mig. det hjälper ju ändå inte för fem öre!
han frågade allt möjligt om min kropp och hur jag har behandlat den under mitt liv.
efter en timme sa han "jag är helt säker på vad jag ska ge dig för medicinering, men du måste vara beredd på att dina symptom kommer förvärras." och yes. jag är beredd på det. jag är fan beredd på vad som helst, bara det blir bättre i slutändan. kanske till och med att det försvinner för alltid, eftersom homeopati handlar om att ta tag i problemen innuti kroppen och jobba därifrån och ut. rensa ut totalt.
men bara idag har hela kroppen kliat något fruktansvärt och jag har verkligen kliat sönder hela kroppen..  och så ska det bli VÄRRE? bah. håll tummarna för mig, please. fie kommer ha det jobbigt dom närmsta månaderna. :'[

något jag däremot ser fram emot är att min chef, madde, ska höra med en polare till henne som har en lägenhet i hökarängen som jag kanske ska få hyra! en tvåa. vore så jävla perfekt. nära jobbet, nära farsta centrum, relativt nära stan osv :] iih, och så kan jag få bo med daisy då! meeeen, nu ska vi inte bli glada för tidigt, men jag hoppas.
jag var och hämtade min cykel idag också, som stod hos fredrik. så då kan jag cykla till jobbet ifall det vore så. mihi.

so long.
och två feta kokospussar till jos & vannie som läser min blogg :$